Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys ry


Y-tunnus
10376036

Yhteystiedot

Osoite
Polttolinja 39
40520 JYVÄSKYLÄ
Puh
Email
moc.ulevlapaviohlkjofni

Toimialat


Esittely

Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys ry on perustettu vuonna 1994. Toiminta on aloitettu vuonna 1998 Palvelutalo Kotikaaren A-puolen valmistuttua.

Yhdistyksen toiminta on vakiintunut tuottamaan asumis-, kotihoidon- ja päiväkeskus-toiminnan palveluita ikäihmisille sekä  päiväkotitoimintaa lapsille. Toiminnasta vastaa ammattitaitoinen, vastuunsa tunteva ja iloinen henkilökunta, joka toteuttaa työssään asukkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa, tasa-arvoista ja asukkaan omatoimisuutta tukevaa työotetta.

Yhdistys tarjoaa asukkailleen hyvää, kiireetöntä palvelua ja huolenpitoa tavoitteenaan luoda virikkeellinen ja laadullisesti hyvä vanhuuden elämänvaihe, johon sisältyy sopusointua, sosiaalisia suhteita ja osallisuutta, hyväksymistä, liikkumisen riemua sekä naurun voimaa.

Yhdistys toteuttaa myös hyvää ja hedelmällistä yhteistyötä asukkaiden, omaisten sekä eri yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Yhdistys on mukana kehittämässä ikäihmisten ja lasten palveluita ja muuta toimintaansa ”vauvasta vaariin” –periaatteella.

Nämä samat arvot näkyvät myös päiväkotiemme sekä Jyvässeudun Hoivapalvelut Oy:n, Hoivakeittiöt Oy:n ja SOVA Oy:n toiminnassa.

Hakusanat