Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

Turun Seudun Hengitysyhdistys ry


Y-tunnus
01423187

Yhteystiedot

Osoite
Käsityöläiskatu 3 A
20100 TURKU
Puh

Toimialat


Esittely

Turun Seudun Hengitysyhdistys - Åbonejdens Andningsförening Turun Seudun Hengitysyhdistys on Hengitysliiton paikallisyhdistys. Tavoitteemme on edistää hengityselinten sairauksia potevien ihmisten elämänlaatua ja parantaa heidän tasa-arvoista kohteluaan yhteiskunnassa. Haluamme myös toimia etujärjestönä, joka edistää kansanterveyttä ja ennaltaehkäisee keuhkosairauksia.

 

Yhdistyksen historia ulottuu kauas 40-luvulle, se vietti 70-vuotisjuhlaa vuonna 2014. Toimintamme piirissä kokoontuu useita liikuntaryhmiä, vertaisryhmiä ja kuoro. Tarjoamme jäsenillemme tapahtumia ja luentotilaisuuksia hengitysterveyteen liittyvistä aiheita. Jäseniä on vuoden 2015 lopulla vajaat 1300. Toiminta-alueemme kattaa lounaisen Suomen alueen Piikkiöstä, Loimaalta Ruskoon ja Raisioon.

 

Ryhmät kokoontuvat yhdistyksen toimitiloissa Turun ydinkeskustassa Käsityöläiskadulla, missä myös on yhdistyksen toimisto. Sieltä on saatavana materiaalia hengitysterveydestä.

 

Yhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi. Sillä saa sekä liiton että yhdistyksen lehdet, osallistua edullisiin liikuntaryhmiin ja mielenkiintoisiin tapahtumiin, mahdollisuuden hakeutua liiton kuntoutuskursseille ym. ym. Liittymislinkki on etusivulla.

 

Hallituksen jäsenet v. 2016-2017 ovat: puheenjohtaja Carola Aaltonen, Markku Aaltonen, Vilma Kohonen, Outi Lukkarila, Kari Malinen, Liisa Myllykylä, Kai Rusi, Leena Saarinen ja Heli Ylä-Outinen.