Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

Joensuun Popmuusikot ry


Y-tunnus
10885244

Yhteystiedot

Osoite
Karjalankatu 1
80200 JOENSUU
Puh
Email
if.kcoriraasolipop

Toimialat


Esittely

Joensuun Popmuusikot ry, tuttavallisemmin Popparit, on vuonna 1971 perustettu elävän musiikin yhdistys, joka edistää ja tukee popmusiikin harrastusta Pohjois-Karjalassa. Yhdistys tunnetaan parhaiten heinäkuussa järjestettävästä Ilosaarirockista, mutta aikaa jää myös monenlaiselle muulle toiminnalle.

 

Yhdistys järjestää marraskuista Rokumentti Rock Film Festival -elokuvafestivaalia, pyörittää toimintaa kulttuurikeskus Karjalantalossa ja Ravintola Kerubissa sekä toimii taustalla jos jonkinlaisissa tilaisuuksissa. Yhdistys järjestää klubeja, konsertteja, konserttimatkoja ja bändivaihtoa sekä koulutusta kotimaisten ja kansainvälisten tekijöiden kanssa. Lisäksi Poppareiden rahasto jakaa apurahoja kolmesti vuodessa paikallisille bändeille ja musiikkitoimijoille.


Liity Poppareiden jäseneksi!

 

Liity jäseneksi Poppareiden jäsenyys maksaa vain kymmenen euroa vuodessa ja jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin jäsenetuihin. Jäsenyys on voimassa jäsenmaksun maksupäivästä tai vuoden alusta saman vuoden viimeiseen päivään saakka. Lue lisää Popmuusikoiden jäsenyydestä täältä.