Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

Kvinnohusföreningen i Jakobstadsnejden Rf-Pietarsaaren Naistentaloyhdistys ry, Kvinnohusföreningen


Y-tunnus
10527578

Yhteystiedot

Osoite
Herrholmsgatan 17 C
68600 JAKOBSTAD
Puh
  • 06 724 5600 Kvinnohusföreningen i Jakobstadsnejden r.f
Email
if.neruojonnivkofni

Toimialat


Esittely

Pietarsaaren Naistenpäivystys on tarkoitettu naisille ja lapsille, jotka kokevat perheessään väkivaltaa tai sen uhka. Voit ottaa päivystykseen yhteyttä väkivaltaisessa tilanteessa tai kun väkivalta on jatkanut pitkään, etkä pysty enää hallitsemaan tilannetta. Toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-14. Väkivalta ei ole ainoastaan fyysistä, vaan kyse voi olla myös henkisestä, seksuaalisesta tai taloudellista väkivallasta.

Toimintaamme kuuluvat tukiasumispalvelut, avohoito tukiryhmien muodossa, sekä yksilöllinen keskustelutuki väkivallan kohteeksi joutuneille naisille ja Trappan-keskustelu (kriisikeskustelu) lapsille, jotka ovat kokeneet kotonaan väkivaltaa.

Toiminta ylläpitää Pietarsaaren seudun Naistentaloyhdistys ry. Kaikilla Naistenpäivystyksessä toimivalla on vaitiolovelvollisuus.

Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Kvinnojouren i Jakobstad finns till för kvinnor och barn som utsätts för våld eller hot om våld i sin familj. Man kan ta kontakt direkt vid en våldssituation eller när våldet pågått en längre tid och man känner att man inte längre klarar av att hantera situationen. Kansliet är öppet måndag-fredag kl 8-14. Våld är inte bara fysiskt våld utan det kan också handla om psykiskt, sexuellt eller ekonomiskt våld.

Vår verksamhet inkluderar ett stödboende samt öppenvård i form av stödgrupper och individuellt samtalsstöd för våldsutsatta kvinnor samt Trappan-samtal (krissamtal) för barn som upplevt våld i hemmet. Verksamheten upprätthålls av Kvinnohusföreningen i Jakobstadsnejden r.f.

Vi som finns till för dej på Kvinnojouren har tystnadsplikt.

Tveka inte att kontakta oss!

Hakusanat