Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

Oulun Steinerkoulun kannatusyhdistys ry


Y-tunnus
05226527

Yhteystiedot

Osoite
Isokatu 94
90120 OULU
Puh
Email
if.uluokreniets-nuluoofni

Toimialat


Esittely

TERVETULOA MUKAAN KANNATUSYHDISTYKSEEN!

Steinerkoulussa vanhempien rooli korostuu, koska koulut ovat vanhempien perustamia. Esimerkiksi vanhempainillat, työryhmät, sekä erilaiset kerhot ja seminaarit koululla antavat vanhemmille mahdollisuuden olla mukana koulun toiminnassa. Koulun ja kodin yhteistyö on arvokasta ja tärkeää. Kannatusyhdistys järjestää myös talkoita, myyjäisiä ja muita tapahtumia, joilla kerätään varoja koulutyöhön. Koulumme tarvitsee koko yhteisönsä tuen ja siinä vanhempien vapaaehtoinen taloudellinen tuki, kannatusyhdistyksen varainhankinta ja jäsenmaksut ovat ensiarvoisen tärkeitä koulun toiminnalle.

Oulun steinerkoulun toiminnasta vastaa Oulun steinerkoulun kannatusyhdistys ry eli me vanhemmat. Kannatusyhdistys valitsee vuosikokouksessa joukostaan hallituksen, joka yhdessä opettajakunnanedustajien kanssa muodostaa johtokunnan. Johtokuntatyöskentelyn lisäksi jokainen vanhempi voi halutessaan toimia erilaisissa työryhmissä oman kiinnostuksensa mukaan.

Kannatusyhdistykseen kuuluminen on vapaaehtoista, mutta siihen kuulumalla voi vaikuttaa koulun asioihin ja päätöksentekoon. Koska koulu on pieni, kaikilla on mahdollisuus näkyä ja nähdä, mitä koulussa tapahtuu. Lapsi ei katoa suuren koululaitoksen uumeniin, vaan perhe on kaiken aikaa niin lähellä lapsen koulunkäyntiä kuin haluaa. Kannatusyhdistyksestä muodostuu parhaimmillaan koko koulun laajuinen ajatuksia ja innostusta jakava yhteisö. Kun vanhemmat tekevät yhteistyötä toistensa ja opettajien kanssa, on koulu tuttu ja mukava paikka sekä lapselle että koko perheelle.