Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

Sodankylän Vanhustenkotiyhdistys ry


Y-tunnus
05824121

Yhteystiedot

Osoite
PL 60
99601 SODANKYLÄ

Toimialat


Esittely

Sodankylän Vanhustenkotiyhdistys ry Sodankylän Vanhustenkotiyhdistys ry (SVKY ry) on vuonna 1971 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka toimii ikäihmisten sosiaalisen aseman ja asunto-olojen parantamiseksi sekä heidän kokonaisvaltaisen toimintakykynsä ylläpitämisen ja edistämisen näkökulmista. Yhdistys toimii vapaaehtoisjärjestön periaattein Sodankylän kunnan ikäihmisten parhaaksi.

Sodan­kylän Vanhustenkotiyhdistys ry omistaa neljä palvelutaloa, Kitisenrannan, Kylälaak­son ja Hannuksenrannan palvelutalot sekä muistisairaille suunnatun tehostetun palveluasumisen yksikön Helmikodin. Vanhustenkotiyhdistys ry omistaa kiinteistöt ja Sodankylän kunta järjestää näihin taloihin sekä henkilökunnan että palvelut. Palvelutaloissa on yhteensä 115 asuntoa ikäihmisille. Asuntoja haetaan kunnan asuntotoimiston kautta. Asukkaat maksavat asumisestaan vuokraa ja saavat tarvitsemansa palvelut joko kunnan kotihoitoyksiköltä tai yksityisiltä palvelujen tuottajilta.

Asuntohakemuslomakkeita ja lisätietoja saa Sodankylän kunnan asuntotoimistosta puh. 0400 - 193 756, kunnan internet-sivulta www.sodankyla.fi Isännöitsijältä puh. 0400 - 290 221.

Hakusanat