Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

Uudenkaupungin Marttayhdistys ry


uudenkaupunginmartatlogo.jpg

Y-tunnus
10723843

Yhteystiedot

Osoite
Rajalankuja 7
23500 UUSIKAUPUNKI

Toimialat


Esittely

Martoissa on arjen mahdollisuus

Martat on kansalaisjärjestö, joka pyrkii edistämään kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kotitalouden arvostusta. Martat on poliittisista puolueista riippumaton järjestö, joka tarjoaa jäsenilleen monipuolista toimintaa ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen mahdollisuuksia.

Valtakunnalliseen keskusjärjestöön Marttaliittoon kuuluu yli 45 000 jäsentä, jotka kuuluvat noin 1300 Marttayhdistykseen ja toimintaryhmään. Yksi näistä on vuonna 1971 perustettu Uudenkaupungin Marttayhdistys, joka toimii Lounais-Suomen Martat ry:n Varsinais-Suomen alueella Uudenkaupungin idyllisessä merenrantakaupungissa.

Uudenkaupungin marttojen perinteisenä päätoimintamuotona ovat talvisaikaan joka toinen viikko pidettävät marttaillat, joissa on monipuolista ohjelmaa elämän eri aloilta, kahvitarjoilu, yleistä seurustelua ja arpajaiset. Lisäksi yhdistys järjestää retkiä, opintokerhotoimintaa ja luentotilaisuuksia. Yhdistyksemme osaavien kotitalousihmisten puoleen voi kääntyä, kun tarvitaan kahvitus- tai muonitusapua. Juhlien järjestäjien avuksi yhdistyksellä on lainattava kahvi- ja ruoka-astiasto.

Iloiseen, puuhakkaaseen joukkoomme on helppo tulla mukaan ja siksi yhdistyksemme jäsenmäärä onkin viime vuosina noussut. Vuonna 2007 ylitettiin 100 hengen raja ja nykyisin jäseniä on yli 200. Näillä sivuilla voit tarkemmin tutustua, millaista toimintaa ja tapahtumia yhdistyksemme tarjoaa jäsenilleen. Eikä marttoihin liittymisellä ole pääsyvaatimuksia, edes kotitaloudellisten taitojen suhteen!

Hakusanat