Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

Vantaan Vasemmistoliitto ry


Y-tunnus
Ei saatavilla

Yhteystiedot

Osoite
Talkootie 4
01300 VANTAA
Puh

Toimialat


Esittely

Vasemmistoliitto on punavihreä työväenpuolue, joka tavoittelee oikeudenmukaista, tasa-arvoista ja vapaata yhteiskuntaa, jossa ihmiset ja ympäristö ovat etusijalla. Haluamme rakentaa uuden ekologisesti kestävän hyvinvointivaltion, joka tarjoaa kaikille yhtäläiset mahdollisuudet osallistua päätöksentekoon ja huolehtia itsestään ja toisistaan.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Vantaan Vasemmiston toimintaan on helppo osallistua. Osallistua voi monella tavalla ja juuri sen verran kuin itse haluat. Mukaan voit tulla myös ilman puolueen jäsenkirjaa. Vantaan Vasemmiston toiminta syntyy sen jäsenten yhteistyöstä. Valitse itsellesi sopiva ja iloa tuottava tapa toimia.

1. Tule juttelemaan ja kertomaan mielipiteesi

Järjestämme säännöllisesti kaikille avoimia keskustelutilaisuuksia, joissa keskustelemme ajankohtaisista poliittisista aiheista. Mukana keskusteluissa on Vasemmistoliiton luottamushenkilöitä. Olemme myös mukana monissa Vantaalla järjestettävissä tapahtumissa. Tervetuloa mukaan juttelemaan luottamushenkilöidemme kanssa ja kertomaan ajatuksiasi. Katso tulevat tapahtumat tapahtumakalenterista.

2. Tule mukaan toimintaan

Tekemistä riittää kaikille ja voit tehdä juuri sen verran kuin haluat. Tekijöitä tarvitaan mm. tapahtumien järjestämiseen, tiedottamiseen, kannanottojen valmisteluun, markkinoilla ja katutapahtumissa näkymiseen, lehtien ja esitteiden jakamiseen, pullan leivontaan, kahvin keittoon ja moneen muuhun hommaan. Ota yhteyttä oman alueesi yhdistyksen puheenjohtajaan ja kerro millaista toimintaa sinä haluaisit ja mitä haluaisit tehdä.

3. Liity jäseneksi

Vasemmistoliitto on yhtä kuin sen jäsenet. Liittymällä jäseneksi voit vaikuttaa Vasemmistoliiton politiikkaan. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä löydät täältä.

4. Lähde ehdolle vaaleihin

Tällä hetkellä rekrytoimme ehdokkaita kuntavaaleihin 2017. Mikäli olet kiinnostunut ehdokkuudesta ota yhteyttä Pirkko Kotilaan (pirkko.kotila [at] vantaa.fi puh. 040 7005397)

Tervetuloa mukaan!


Löydät meidät myös Facebookista.