Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

Köyliön - Säkylän Perussuomalaiset ry


Y-tunnus
Ei saatavilla

Yhteystiedot

Osoite
Köyliöntie 339
27710 KÖYLIÖ
Puh

Toimialat


Esittely

Perussuomalaiset on kansallismielinen ja kristillissosiaalinen puolue. Emme usko oikeistolaiseen rahavaltaan emmekä vasemmistolaiseen järjestelmävaltaan. Uskomme ja luomme ensisijaisesti kaikki odotukset ihmiseen.

Kaikkien poliittisten ratkaisujen tulee lähteä ihmisyydestä, johon kuuluu olennaisena osana yhteisöllisyys. Yhteisöllisyys perustuu hyvin pitkälle yhteisiin arvoihin ja normeihin, joiden pohjalta myös yhteisöllisyyden kehittäminen yhteiskunnaksi ja kansanvallaksi on mahdollista. Demokratia on kansanvaltaa, eikä se ole mahdollista ilman kansaa. Kansa ja ihmisyys perustuvat molemmat pohjimmiltaan yhteisöllisyyteen.

Perussuomalaisten mielestä yhteiskuntarakenteiden tulee mahdollistaa ihmisyyden toteuttaminen eli yhteiskunnan tulee perustua ensisijaisesti henkisille arvoille. Materia on edellytys ihmisarvoisen elämän saavuttamiseen, mutta materia ei ole itsetarkoitus. Henkisyys ja totuudentavoittelu ovat keskeinen osa ihmisyyttä. Totuuksia ja näkökulmia on erilaisia, mistä seuraa, että ihmiskunta luontaisesti jakaantuu eri kulttuureihin. Kulttuurit ovat ihmiskunnan rikkaus. Kestävää hyvinvointia ei kyetä rakentamaan tyhjän päälle. Perussuomalaiset haluavat olla itsenäisten kansallisvaltioiden ja suomalaisen kulttuurin puolestapuhujia.

Hakusanat

TEHOILMOITUKSET

Köyliön - Säkylän Perussuomalaiset ry
Maansiirto E. Tammelin Ky
Mouhijärven rakennuspalvelu HTM / Rakennuspalvelu Hannu Mäkelä Oy
Dogster / Verkkokauppa
Saran ekoteko
Päivähongan saha
Tmi Veli-Matti Järvinen
Hiuskamari Emmi
Bovellan Ky Kukka- Ja Hautauspalvelu
Autotyö J. Kallio
AUTOYHTYMÄ VALTONEN KY
Lohjan Sähkö ja Automaatio
Vaskiveden Vesiosuuskunta
Sora- ja Kuljetusliike Pulkkinen Oy
Savon Media Oy
Kempeleen Laatupurku
Finmerana Oy
Jokirannan Ratsastuskoulu
Koneistamo-Vaihex Ky
Tarjoukset.fi