Suomen Yritykset logo

Valitse kunta, alue tai toimiala

FC Honka ry


Y-tunnus
01012791

Yhteystiedot

Osoite
Urheilupuistontie 2
02200 ESPOO
Puh
Email
if.aknohcfotsimiot

Toimialat


Esittely

Honka on tunnettu laajaa juniorityötä tekevänä seurana ja yksi Suomen suurimmista kasvattajaseuroista, josta pääsee vuosittain lukuisia nuoria pelaajia nuorten maajoukkueisiin. Organisoitu seuratoiminta alkoi vuonna 1957 perustetun Tapion Hongan jalkapallojaostona. Vuonna 1975 jalkapallotoiminta irrottautui omaksi erikoisseurakseen joka otti nimen FC Honka.

 

Seuran tarkoituksena on harrastaa jalkapalloilua kaikilla tasoilla ja tarjota jokaiselle edellytyksiensä mukaista toimintaa. Sekä kilpailu- että harrastustoiminta toteutetaan laajalla nuorempien ikäluokkien toiminnalla ja tavoitteena on ylläpitää ja kehittää korkealaatuista toimintaa, joka on vuosittain saavuttanut näkyviä tuloksia sekä tytöissä että pojissa.

 

Hyvää nuorisotyötä tukee nykyisellään miesten edustusjoukkue Ykkösessä ja naisten edustusjoukkue Jalkapalloliigassa. Seuran toiminta-aluetta on erityisesti Tapiola, jossa miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat kotiottelunsa. FC Honka r.y. on juniori-, tyttö- ja naisjoukkueita sekä miesten I divisioonan joukkuetta hallinnoiva yhdistysmuotoinen jalkapalloseura.